Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk189g51kcal1.1g10g0.4g2.6g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Soijapapu, keitetty, suolaton 283g506kcal45.8g20.2g22.6g20g
Linssi, punainen, Go Green95g307kcal22.7g46.3g0.9g11.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.8g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.1g64kcal0g0g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1888kcal141g158.8g62.2g69.6g
Valittu annoskoko625g944kcal70.5g79.4g31.1g34.8g
Annoskoko puolitettuna313g472kcal35.3g39.7g15.6g17.4g
Arvot/100g100g151kcal11.3g12.7g5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135074