Kermainen bulgurimaksa-risotto

Käsittele maksa ja pilko sopivan pieniksi paloiksi, ruskista pannulla kauniin väriseksi ja kypsäksi sekä mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lisää tilkka öljyä ja sulata siihen kasvisliemikuutio, lisää pilkotut ja sulat kasvikset sekaan.

Kun olet hetken näitä kuumentanut, lisää kerma ja mausta sopivaksi mm. suolalla ja pippurilla.

Käännä levy pienelle, lisää bulgurivehnä ja sekoita se kermaan niin, että kerma peittää ihan kaikki mitä pannulta löytyy ja laita kansi päälle, anna hautua n. 15-20 minuuttia välillä sekottaen tai kunnes bulguri on kypsää.

Nam!

Huom! Bulgurin voi vaihtaa myös riisiin tai tattarisuurimoihin!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 594 grammaa

Zigzag
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa naudan 140g184kcal25.8g8.2g5.2g0g
Rypsiöljy 7.1g63kcal0g0g7.1g0g
Parsakaali pakaste Rainbow140g28kcal4.2g2.8g0g3.5g
Kukkakaali, pakaste, Apetit140g24kcal2.2g3.1g0.3g2.7g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)140g119kcal1.4g4.9g9.8g0g
Bulgur-vehnä (Gogreen), annos 40g53g183kcal6.8g35.3g1.1g3.2g
Kasvisliemikuutio 3.9g12kcal0.4g0.5g0.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1225kcal81.6g109.6g48.8g19g
Valittu annoskoko625g613kcal40.8g54.8g24.4g9.5g
Annoskoko puolitettuna312g306kcal20.4g27.4g12.2g4.8g
Arvot/100g100g98kcal6.5g8.8g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135097