Curryinen Porkkana-Sipulisosekeitto

Kuori sipulit ja porkkanat ja lohko suurehkoiksi paloiksi.

Laita kattilaan öljy, jossa kuullotat vihannekset.

Kuullotuksen loppuvaiheessa lisää mukaan kuullottumaan curryä maun mukaan (riippuu voimakkuudesta mutta n 1 rkl).

Lisää kiehuva vesi ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.

Käännä hellasta lämpö pois ja lisää paketillinen Koskenlaskijaa joukkoon palasina.

Odota n 5 min ja soseuta koko keitto.

Lisää Herbamarea tai fondia maun mukaan

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Omenainen12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g177g50kcal1.1g10.5g0.4g4.4g
Sipuli 177g54kcal2.2g8.5g0.4g3g
Vesi, vesijohtovesi 230g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.3g48kcal0g0g5.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g35g99kcal6.7g0g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g500kcal20g38g27.8g14.8g
Valittu annoskoko625g250kcal10g19g13.9g7.4g
Annoskoko puolitettuna313g125kcal5g9.5g7g3.7g
Arvot/100g100g40kcal1.6g3g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135255