Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 211g725kcal21.5g147.8g2.5g7.4g
Sokeri 104g420kcal0g103.5g0g0g
Leivinjauhe 4.1g7.1kcal0.2g1.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka4.1g16kcal0g4g0g0g
Rypsiöljy 91g808kcal0g0g91.4g0g
Mustikka metsä- 195g86kcal1g12.5g1.2g6.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 7.7g26kcal0g6.3g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g8.1g32kcal0g8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4239kcal45.4g567.2g190.2g27.8g
Valittu annoskoko625g2120kcal22.7g283.6g95.1g13.9g
Annoskoko puolitettuna313g1060kcal11.4g141.8g47.6g7g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746