Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 247g72kcal2.3g11.1g1g4.7g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g145g204kcal30.5g0g10.2g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g27g93kcal1.8g21.3g0.2g0g
Sipuli 20g6kcal0.2g1g0g0.3g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g142g78kcal2.4g9.4g3.4g1.7g
Tilli, tuore 15g4.4kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Persilja 18g5kcal0.3g0.2g0g1.5g
Rypsiöljy 11g96kcal0g0g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1116kcal76g86.2g51.6g17g
Valittu annoskoko625g558kcal38g43.1g25.8g8.5g
Annoskoko puolitettuna313g279kcal19g21.6g12.9g4.3g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.9g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136045