Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa218g37kcal0.9g5.5g1.3g1.5g
Porkkana 58g19kcal0.4g3.2g0.1g1.5g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tomaattimurska 91g27kcal0.5g4.8g0.2g1.7g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 15g78kcal0.1g0.1g8.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 36g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.6g0.1g0.4g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 109g49kcal1.1g7.1g1.6g0.9g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)5.8g16kcal0.3g0.3g1.5g0.1g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives5.8g16kcal0.2g0.3g1.6g0g
Lohisäilyke56g56kcal10.1g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g686kcal30.2g60.2g33.6g12.8g
Valittu annoskoko625g343kcal15.1g30.1g16.8g6.4g
Annoskoko puolitettuna313g172kcal7.6g15.1g8.4g3.2g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.8g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136718