Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 160g29kcal0.9g4g0.6g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g160g96kcal2.4g20.8g0.2g1.4g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g160g238kcal32.5g2.8g10.4g0g
Fetajuusto (Pirkka)80g220kcal12.8g0.8g18.4g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)32g10kcal0.3g1.3g0.1g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 32g125kcal0.7g0.7g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1435kcal99.2g60.8g86.4g5.2g
Valittu annoskoko625g718kcal49.6g30.4g43.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna313g359kcal24.8g15.2g21.6g1.3g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136772