Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g185g167kcal2.8g11.1g12g3.7g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g185g83kcal2.8g13.9g1.9g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g139g160kcal22.2g2.6g6.9g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g116g127kcal26.6g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1074kcal108.8g55.2g45.8g7.4g
Valittu annoskoko625g537kcal54.4g27.6g22.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna313g269kcal27.2g13.8g11.5g1.9g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961