Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 311g109kcal14.4g6.1g0.9g7.8g
Kanttarelli, tuore, annos 100g125g30kcal2.2g3.7g0.6g2.4g
Sipuli (kuorittu)19g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Voi 8.7g63kcal0.1g0g7.1g0g
Mozzarella light37g60kcal7.5g0.2g3.4g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g125g87kcal2.5g4.1g6.5g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g708kcal53.8g30g37g22.4g
Valittu annoskoko625g354kcal26.9g15g18.5g11.2g
Annoskoko puolitettuna313g177kcal13.5g7.5g9.3g5.6g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.4g3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137147