Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 261g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.217g761kcal28.9g147.8g5.2g8.3g
Kuivahiiva, annos 11g4.3g16kcal2g1.7g0.3g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g130g417kcal23.5g56.1g11.1g23.5g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g8.7g64kcal0g0g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2515kcal108.8g411.2g47.4g63.6g
Valittu annoskoko625g1258kcal54.4g205.6g23.7g31.8g
Annoskoko puolitettuna313g629kcal27.2g102.8g11.9g15.9g
Arvot/100g100g201kcal8.7g32.9g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137893