Kruunuvihannesjuustopaistos

1 pss (250 g) kruunuvihanneksia
26 g voita
64 g koskenlaskijaa

hauduta ensin voissa 5-10 min vihanneksia.

Kun ne alkavat olla pehmeitä, ala paistamaan niitä ja lisää koskenlaskijaa joukkoon ja anna vielä paistua kunnes ovat pehmeitä ja vähän paistuneen näköisiä.

Herkullinen perunan korvike karppaajalle.

Tarjoa lihan tai kalan kera, myös munakkaan kera käy. Vain mielikuvitus on rajana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kruunusekoitus, apetit453g100kcal7.7g14g0.9g10g
Voi vähäsuolainen 47g342kcal0.6g0.2g38.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g116g325kcal22g0g25.5g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1532kcal60.6g28.4g129.4g20g
Valittu annoskoko625g766kcal30.3g14.2g64.7g10g
Annoskoko puolitettuna313g383kcal15.2g7.1g32.4g5g
Arvot/100g100g123kcal4.8g2.3g10.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137907