Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g204g49kcal3.7g6.1g1g3.9g
Sipuli (kuorittu)87g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Tilli, tuore 29g8.7kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl145g124kcal2g6.4g10.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos15g105kcal0.1g0.1g11.6g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g62g15kcal1.1g1.9g0.3g1.2g
Sipuli (kuorittu)27g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Tilli, tuore 8.8g2.6kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl44g37kcal0.6g1.9g3.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g806kcal20.6g44.6g60.6g15.6g
Valittu annoskoko625g403kcal10.3g22.3g30.3g7.8g
Annoskoko puolitettuna313g202kcal5.2g11.2g15.2g3.9g
Arvot/100g100g65kcal1.6g3.6g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138351