Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g280g560kcal39.2g5.9g42g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g233g140kcal2.3g10.5g9.3g1.4g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g9g84kcal0g0g9.3g0g
Tilli mauste2.3g0.4kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g4.7g3kcal0.4g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 93g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1582kcal84.2g35g121.2g2.8g
Valittu annoskoko625g791kcal42.1g17.5g60.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna313g396kcal21.1g8.8g30.3g0.7g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138565