Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi321g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)10g10kcal0.7g1.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)32g8.7kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Purjosipuli 16g3.7kcal0.3g0.4g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g48g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Selleri, annos 50g32g4.5kcal0.3g1g0g0g
Tomaatti, tuore80g16kcal0.5g3g0.2g1.1g
Sieni tatti, hapero 48g13kcal0.9g1.4g0.2g0.9g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g32g3.5kcal0.3g0.5g0g0g
Oliiviöljy 6.4g57kcal0g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g260kcal7.4g24.6g14g8.4g
Valittu annoskoko625g130kcal3.7g12.3g7g4.2g
Annoskoko puolitettuna313g65kcal1.9g6.2g3.5g2.1g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138711