Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)68g235kcal14.2g0.7g19.6g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]45g149kcal12.2g0g10.8g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g176g60kcal2.5g10.5g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 180g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.8g7.3kcal0g1.8g0g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 146g503kcal14.9g102.5g1.8g5.1g
Kuivahiiva, annos 11g5g18kcal2.2g2g0.3g0g
Oregano, kuivattu 0.9g2.8kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1947kcal92.2g235.4g67g11g
Valittu annoskoko625g973kcal46.1g117.7g33.5g5.5g
Annoskoko puolitettuna313g487kcal23.1g58.9g16.8g2.8g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.8g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138744