Kreikkalainen kalavuoka

Tän ei ole tarkoitus olla mikään Pirkka-mainos, mut nää tuotteet nyt vaan sattuu olemaan Pirkkaa :)

3 pkt Pirkka kahden kalan kuutiota pakasteena
300 g tuoretta tai pakaste parsakaalia
1 prk Pirkka fetajuustokuutiota öljyssä (öljy valutettu pois)
2 prk Valio ruokakerma 5%

aurinkokuivattuja tomaatteja
mustia oliiveja

tuore parsakaali kannattaa esikypsentää keittämällä ensin, samalla voi pelkät kalakuutiot laittaa lämpenevään uuniin sulamaan.

Kun parsakaali on kypsentynyt sopivaksi, niin lisätään muut aineet vuokaan ja kypsennetään n. 200 asteisessa uunissa n. 35 min tai niin kauan että pinta on kauniin ruskea.

Tarjoillaan täysjyväriisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Elviira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g271g271kcal51.5g0g6g0g
Fetajuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka)113g305kcal20.3g2.3g23.7g0g
Parsakaali, tuore, 257g90g27kcal4.2g1.8g0.3g1.4g
Ruokakerma Valio 5%121g72kcal1.4g3.4g6g0g
Aurinkokuivatut tomaatit ilman öljyä15g27kcal0.4g1.8g1.1g0g
Oliivi musta kivetön (Pirkka)15g18kcal0.1g0.7g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1441kcal155.8g20g78.2g2.8g
Valittu annoskoko625g721kcal77.9g10g39.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna313g360kcal39g5g19.6g0.7g
Arvot/100g100g115kcal12.5g1.6g6.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138905