Kanttarellikastike vähähh

Paista kantarellit kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa sipulisilppu.

Kun sipulit ovat kuullottuneet, laita levy pois päältä, lisää mustapippuria, hipaus valkopippuria ja kerma muutamassa erässä.

Lisää viimeiseksi fondi ja tarkista maku.

Lisäkkeeksi sopii esim.

kukkakaali, jos vähähiilihydraattista halajaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 320g56kcal5.9g1.3g1.6g6.1g
Voi 11g77kcal0.1g0g8.7g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g16g12kcal1.2g1.5g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 213g704kcal4.3g6.4g74.6g0g
Mustapippuri 1.1g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 64g19kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1744kcal24.8g25.6g170.2g15.2g
Valittu annoskoko625g872kcal12.4g12.8g85.1g7.6g
Annoskoko puolitettuna313g436kcal6.2g6.4g42.6g3.8g
Arvot/100g100g140kcal2g2g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138958