Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g470g113kcal5.6g16g0.9g9.9g
Oliiviöljy 36g321kcal0g0g36.3g0g
Dijonsinappi, Maille, Original27g19kcal1.1g2.2g0.8g0.8g
Valkoviinietikka (Rajamäen)27g5.4kcal0g1.7g0g0g
Valkosipuli 16g18kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g951kcal16g45g76.2g22g
Valittu annoskoko625g476kcal8g22.5g38.1g11g
Annoskoko puolitettuna313g238kcal4g11.3g19.1g5.5g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318