Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali214g45kcal2.6g7.3g0.4g4.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.7kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 190g433kcal36.1g0g32.3g0g
Sipuli 71g22kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 119g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1016kcal79.6g25g65.8g13g
Valittu annoskoko625g508kcal39.8g12.5g32.9g6.5g
Annoskoko puolitettuna313g254kcal19.9g6.3g16.5g3.3g
Arvot/100g100g81kcal6.4g2g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139704