Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 67g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Papu valkoinen, keitetty 90g97kcal7.6g12.6g0.3g6.3g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 45g143kcal10.9g20.5g0.9g4g
Tomaattimurska 180g53kcal1g9.5g0.4g3.4g
Valkosipuli 6.7g7.3kcal0.5g1.1g0g0.1g
Rajah Mild Curry Paste (10g)9g13kcal0.4g0.8g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 224g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g725kcal42.4g95.4g12g29.8g
Valittu annoskoko625g363kcal21.2g47.7g6g14.9g
Annoskoko puolitettuna313g181kcal10.6g23.9g3g7.5g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139829