Porsaanfilekastike vähähh

Puhdista possunfile ja siivuta se noin 1 cm:n viipaleiksi.

Pilko 1 sipuli.

Paista possunfileet kypsähköiksi ja lisää sipuli.

Anna sipulin kuullottua, lisää mustapippuri, kerma vähitellen sekä vasikanfondi.

Lisää viimeiseksi ripaus rakuunaa tai timjamia.

Anna hautua lempeästi jonkin aikaa.

Tähän voi lisätä myös sieniä sipulin kanssa samaan aikaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 403g504kcal84.6g0g18.1g0g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 161g532kcal3.2g4.8g56.4g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g12g9kcal0.9g1.1g0.1g0g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Voi 8.1g58kcal0.1g0g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2235kcal178.8g16.2g162.4g1.8g
Valittu annoskoko625g1118kcal89.4g8.1g81.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna313g559kcal44.7g4.1g40.6g0.5g
Arvot/100g100g179kcal14.3g1.3g13g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140061