Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali156g33kcal1.9g5.3g0.3g3.3g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)75g175kcal8.5g0.4g14.6g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 94g153kcal26.3g0g5.2g0g
Lihapullat saarioinen31g75kcal4.7g2.9g4.7g0.6g
Hapankaali 156g44kcal1.7g6.7g0.3g3.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g69g19kcal0.4g4.1g0.1g1.7g
Pekoni, paistettu 31g161kcal5.1g0g15.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1251g1326kcal97.6g40g82g18g
Valittu annoskoko625g663kcal48.8g20g41g9g
Annoskoko puolitettuna313g332kcal24.4g10g20.5g4.5g
Arvot/100g100g106kcal7.8g3.2g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140351