Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.3g3.4kcal0.3g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl5.4g48kcal0g0g5.4g0g
Vesi289g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)206g62kcal2.1g12.4g0.4g2.1g
Sokeri 1.6g6.7kcal0g1.6g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 41g69kcal3.1g1.6g5.4g1.1g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g58g124kcal5.9g21.8g1.4g4.3g
Timjami 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g638kcal23.4g78g25.2g16.2g
Valittu annoskoko625g319kcal11.7g39g12.6g8.1g
Annoskoko puolitettuna313g160kcal5.9g19.5g6.3g4.1g
Arvot/100g100g51kcal1.9g6.2g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140568