Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 42g55kcal3.5g7.3g0.8g2.1g
Papu valkoinen, keitetty 47g50kcal3.9g6.5g0.2g3.3g
Sipuli 36g11kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Kaali, valkokaali62g13kcal0.7g2.1g0.1g1.3g
Tomaattimurska 83g24kcal0.5g4.4g0.2g1.6g
Rajah Mild Curry Paste (10g)10g15kcal0.4g0.9g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 312g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 31g99kcal7.6g14.2g0.6g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g563kcal34.2g74.2g9.2g23.4g
Valittu annoskoko625g282kcal17.1g37.1g4.6g11.7g
Annoskoko puolitettuna313g141kcal8.6g18.6g2.3g5.9g
Arvot/100g100g45kcal2.7g5.9g0.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140916