Parmesaani-valkosipulirullat

TAIKINA:
1/2 pkt hiivaa (25g)
1,25 dl haaleaa vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja

Liota hiiva haaleaan veteen.

Lisää öljy suola ja jauhot vähitellen.

Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

Kohota huoneenlämmössä 15-20 min.

TÄYTE:
3 valkosipulin kynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chili- tai cayennepippuria
(2 rkl öljyä)

Puserra valkosipuli pieneen kulhoon.

Lisää juusto, basilika, timjami ja pippuri (sekä öljy)

Kauli taikinasta noin 20 x 40 cm:n kokoinen levy.

Sirottele täyte taikinan pinnalle ja kääri levy rullalle.

Viipaloi rulla 20 palaksi ja nosta pellille.

Pelti 225 asteiseen uunin keskiosaan ja 8-10 minuutin kuluttua herkulliset rullat ovat valmiita.

Syö heti...

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Temobox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 30g22kcal3.9g0.3g0.1g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 149g0kcal0g0g0g0g
Öljy36g322kcal0g0g35.8g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 271g931kcal27.7g189.9g3.3g9.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Parmesaaniraaste, Tesco119g465kcal39.4g0g33.9g0g
Basilika, kuivattu 1.8g4.6kcal0.3g0.4g0.1g0.7g
Timjami 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3523kcal145g386.2g146.6g25.6g
Valittu annoskoko625g1762kcal72.5g193.1g73.3g12.8g
Annoskoko puolitettuna313g881kcal36.3g96.6g36.7g6.4g
Arvot/100g100g282kcal11.6g30.9g11.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141906