Hortonomin hernekeitto

Kuori ja suikaloi porkkanat, keitä 5 min. Lisää hernekeittotiiviste purkista, kinkkusuikaleet ja kuumenna kiehuvaksi.

Mausta keitto sinapilla, valkosipulilla ja meiramilla tai timjamilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purkkihernekeitto (Jalostaja), annos 430g269g142kcal15.3g14.2g2.4g0g
Korpela ylikypsä saunapalvi, annos 350g94g94kcal15.9g0.9g2.8g0g
Porkkana 94g31kcal0.6g5.2g0.2g2.4g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr3.1g8.7kcal0.2g0.3g0.7g0g
Sinappi 10g13kcal0.4g1.4g0.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g577kcal64.8g44g13.4g5.2g
Valittu annoskoko625g288kcal32.4g22g6.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna313g144kcal16.2g11g3.4g1.3g
Arvot/100g100g46kcal5.2g3.5g1.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142580