Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 39g88kcal6.3g0.2g7g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g195g231kcal33.8g2.5g8.6g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 140g59kcal0.5g5.7g0g0g
Lanttu 56g16kcal0.6g2.6g0.2g1g
Ruusukaali 70g17kcal1g1.4g0.3g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g70g20kcal0.4g4.2g0.1g1.7g
Paprika punainen 56g16kcal0.5g2.5g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g894kcal86.2g38.2g32.8g11g
Valittu annoskoko625g447kcal43.1g19.1g16.4g5.5g
Annoskoko puolitettuna313g224kcal21.6g9.6g8.2g2.8g
Arvot/100g100g72kcal6.9g3.1g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142959