Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 126g278kcal22g0g21.4g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g84g21kcal1.1g3.5g0.2g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g126g94kcal6.9g15.1g0.6g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g8.4g6.3kcal0.6g0.8g0g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g4.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 13g29kcal0.6g2.2g1.8g0.7g
Makaroni, keitetty, suolaa 105g101kcal3.2g20.5g0.3g1g
Voi, normaalisuolainen (Valio)4.2g30kcal0g0g3.4g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton105g27kcal3.5g3.2g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.3g4kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.3g4.3kcal0.1g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1281kcal83.8g95.2g61.4g5.4g
Valittu annoskoko625g640kcal41.9g47.6g30.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna313g320kcal21g23.8g15.4g1.4g
Arvot/100g100g102kcal6.7g7.6g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142965