Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali288g61kcal3.5g9.8g0.6g6.1g
Jauheliha, sika-nauta 82g182kcal14.4g0g14g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 10g6.6kcal0.3g0.5g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen93g31kcal3.1g4.5g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)21g17kcal0.2g0.9g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.2g0.1g3.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Siirappi 4.1g12kcal0g3.1g0g0g
Ohrasuurimo 18g56kcal1.4g11.1g0.4g1.3g
Bataatti, kuorittu 72g58kcal1.1g12.1g0g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g990kcal56.4g84.2g45.6g19.2g
Valittu annoskoko625g495kcal28.2g42.1g22.8g9.6g
Annoskoko puolitettuna313g248kcal14.1g21.1g11.4g4.8g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.7g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704