Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g104g63kcal1.6g13.6g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)26g7kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Kirjolohifilee 139g230kcal23.3g0g15.3g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g2.9g7.3kcal0.6g0.6g0.3g0g
Flora culinesse4.4g32kcal0g0g3.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 290g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%58g93kcal1.6g1.6g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g864kcal54.8g34.2g56.2g2.6g
Valittu annoskoko625g432kcal27.4g17.1g28.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna313g216kcal13.7g8.6g14.1g0.7g
Arvot/100g100g69kcal4.4g2.7g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146506