Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 422g162kcal4.2g29.1g0.8g10.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Hunaja 17g56kcal0.1g13.6g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)13g82kcal2g1.8g7.5g0.9g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g85g277kcal20.3g0g21.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1274kcal55.4g97.2g67.6g25.8g
Valittu annoskoko625g637kcal27.7g48.6g33.8g12.9g
Annoskoko puolitettuna313g319kcal13.9g24.3g16.9g6.5g
Arvot/100g100g102kcal4.4g7.8g5.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146756