Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi248g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 25g19kcal3.3g0.3g0.1g1.7g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 27g237kcal0g0g26.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 322g1106kcal32.9g225.7g3.9g11.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2723kcal72.4g452g61.6g26g
Valittu annoskoko625g1362kcal36.2g226g30.8g13g
Annoskoko puolitettuna313g681kcal18.1g113g15.4g6.5g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.2g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146760