Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl213g255kcal40.4g1.9g9.1g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g156g72kcal0.9g17.1g0g0g
Hunaja 10g31kcal0g7.7g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g95g57kcal0.9g4.3g3.8g0.6g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g19g7.6kcal0.2g1.7g0g0g
Vesi76g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g942kcal86.2g70.6g33.6g3g
Valittu annoskoko625g471kcal43.1g35.3g16.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna313g236kcal21.6g17.7g8.4g0.8g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.6g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146902