Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g220g374kcal19.8g18.7g24.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g248g149kcal3.7g32.2g0.2g2.2g
Keiju rypsiöljy (Raisio)5.5g50kcal0g0g5.5g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Ruokakerma Valio 5%110g66kcal1.3g3.1g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1300kcal50.6g112g71g5.8g
Valittu annoskoko625g650kcal25.3g56g35.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna313g325kcal12.7g28g17.8g1.5g
Arvot/100g100g104kcal4g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147583