Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%154g261kcal30.7g0g15.4g0g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g77g22kcal0.5g4.6g0.2g1.9g
Tomaattimurska 154g45kcal0.9g8.1g0.3g2.9g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g15g8.8kcal0.6g1.6g0g0g
Rypsiöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Vesi115g0kcal0g0g0g0g
Punaviini38g27kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g819kcal67.4g35.2g38.2g12g
Valittu annoskoko625g409kcal33.7g17.6g19.1g6g
Annoskoko puolitettuna313g205kcal16.9g8.8g9.6g3g
Arvot/100g100g66kcal5.4g2.8g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147608