Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 246g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g196g47kcal2.4g6.7g0.4g4.1g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g49g172kcal2.9g37.3g0.8g1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha79g130kcal14.9g0g7.9g0g
Sipuli 39g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipuli 5.9g6.4kcal0.5g1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso0.8g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Siirappi 7.9g24kcal0g5.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g789kcal42.6g106.6g18.4g12g
Valittu annoskoko625g395kcal21.3g53.3g9.2g6g
Annoskoko puolitettuna313g197kcal10.7g26.7g4.6g3g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.5g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147943