Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 115g164kcal14.3g0.3g11.8g0g
Voi 6.3g45kcal0.1g0g5.1g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 104g371kcal2g2.8g39.6g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 137g48kcal6.3g2.6g0.4g3.4g
Kukkakaali 190g46kcal3.4g4.2g0.6g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1346kcal52.2g19.8g115g15.6g
Valittu annoskoko625g673kcal26.1g9.9g57.5g7.8g
Annoskoko puolitettuna313g336kcal13.1g5g28.8g3.9g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149