Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)132g53kcal1.4g9.5g0.7g1.8g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g84g51kcal0.8g3.8g3.4g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha135g224kcal25.7g0g13.5g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g68g17kcal0.7g3.8g0g1.7g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Chili mausteseos, Old El Paso1.7g4.7kcal0.1g0.8g0.1g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 135g130kcal4.1g26.5g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g995kcal67.4g95.2g36.4g12.8g
Valittu annoskoko625g498kcal33.7g47.6g18.2g6.4g
Annoskoko puolitettuna313g249kcal16.9g23.8g9.1g3.2g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185