Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha117g195kcal22.3g0g11.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g81g23kcal0.5g4.8g0.2g2g
Sipuli 37g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Papu valkoinen, keitetty 147g158kcal12.4g20.5g0.5g10.3g
Tomaattimurska 117g35kcal0.7g6.2g0.2g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)12g17kcal0.5g1g1.2g0g
Harissa 1 annos = 30 g8.8g25kcal0.7g4.6g0.7g0g
Ketsuppi, Heinz8.8g9kcal0.1g2.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1101kcal75.4g82g46.8g30.4g
Valittu annoskoko625g551kcal37.7g41g23.4g15.2g
Annoskoko puolitettuna313g275kcal18.9g20.5g11.7g7.6g
Arvot/100g100g88kcal6g6.6g3.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149468