-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g217g54kcal2.8g8.7g0.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha217g361kcal41.3g0g21.7g0g
Keittojuurekset, Rainbow82g20kcal0.7g3.9g0.2g0g
Paprika punainen 87g25kcal0.8g3.9g0.3g1.7g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)6g17kcal0.6g1.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g964kcal92.8g36.8g48g4g
Valittu annoskoko625g482kcal46.4g18.4g24g2g
Annoskoko puolitettuna313g241kcal23.2g9.2g12g1g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.9g3.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479