Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g189g465kcal34g0.9g11.3g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl14g128kcal0g0g14.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 170g130kcal3.2g26.4g0.3g1.7g
Sipuli 52g16kcal0.6g2.5g0.1g0.9g
Maustepippuri, annos 1g1.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi189g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl9g24kcal1.1g0.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1523kcal77.8g59.8g56g5.2g
Valittu annoskoko625g761kcal38.9g29.9g28g2.6g
Annoskoko puolitettuna313g381kcal19.5g15g14g1.3g
Arvot/100g100g122kcal6.2g4.8g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150205