Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)164g274kcal23g1.1g21.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g156g94kcal2.3g20.3g0.2g1.4g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g31g22kcal1g3.8g0.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g39g47kcal1.3g1.4g3.9g0g
Vesi234g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g873kcal55.2g53.2g51g2.8g
Valittu annoskoko625g437kcal27.6g26.6g25.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna313g218kcal13.8g13.3g12.8g0.7g
Arvot/100g100g70kcal4.4g4.3g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150326