Thai-katkarapukeitto

1) Kuullota kasvikset (sipuli, purjo paprika) ja sienet öljyssä
2) Liisää kasvikset n. 1.2l kalalientä
3) Lisää myös currytahna / kastike
4) Keitä 15min
5) Lisää pilkottu kesäkurpitsa sekä bambunversot ja keitä 5 min.
6) Lisää lopuksi kookosmaito sekä ravut ja kiehauta

Mausteeksi voi lisätä suolaa ja valkopippurua maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Zem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi246g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 89g61kcal12.8g0g1g0g
Paprika punainen 37g11kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Purjosipuli 49g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Herkkusieni 25g3.9kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa49g8.4kcal0.2g1.2g0.3g0.3g
Bambunverso 34g4.6kcal0.5g0.2g0.1g0.5g
Wokn Roll Punainen Thai currykastike 1pss = 100g25g42kcal0.4g2.3g3.4g0g
Chili paprika punainen3.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Kalaliemikuutio vährasv (Maggi), annos 50g3.7g9kcal0.2g1.6g0.2g0g
Sipuli 14g4.1kcal0.2g0.6g0g0.2g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Kookoskerma, kara49g123kcal2.3g0.6g12.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g580kcal36.8g19.6g37.6g6.2g
Valittu annoskoko625g290kcal18.4g9.8g18.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna313g145kcal9.2g4.9g9.4g1.6g
Arvot/100g100g46kcal2.9g1.6g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150768