Lasagne

Jauhelihakastike:
Ruskista jauheliha, lisää sipuli kuutiot ja suikaloitu porkkana.

Lisää hetken päästä pastkastikkeet, 2tl oreganoa ja 1/2tl mustapippuria.

Kiehauta ja anna hautua kannen alla.

Lisää myöhemmin paprika kuutiot ja salsa.

Juustokastike:
Sulata rasva kattilan pohjalla ja sekoita siihen vehnäjauhot.

Lisää sitten puolet maidosta ja sekoita.

Kuumenna ja lisää loput maidosta.

Keitä pari min, lisää 1/2tl suolaa ja ripaus mustapippuria ja raastettu juusto.

200'C 30-60min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Jennyfer
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)76g183kcal13.4g0g15.3g0g
Sipuli 21g6.4kcal0.3g1g0g0.4g
Porkkana 25g8.1kcal0.2g1.4g0g0.6g
Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)74g44kcal1g6.4g1.6g0g
Tomaatti-basilika-pastakastike (Pirkka), annos 390g74g30kcal1.3g4.9g0.6g1g
Paprika punainen 27g7.8kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Banderos chunky salsa, annos 300g10g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Margariini 70%, keiju laktoositon 10g59kcal0g0g6.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g43kcal1.3g8.7g0.1g0.4g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 191g87kcal5.7g9.2g2.9g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 19g72kcal5.3g0g5.7g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 10g36kcal2.7g0g2.9g0g
Pinaattilasagnelevyt (Pirkka), annos 500g76g268kcal9.9g51.9g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1249g1693kcal83g170.2g76.2g5.8g
Valittu annoskoko625g846kcal41.5g85.1g38.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna312g423kcal20.8g42.6g19.1g1.5g
Arvot/100g100g136kcal6.6g13.6g6.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151255