Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)506g1163kcal50.6g32.9g91g0.5g
Amerikan pekoni 1viipale50g159kcal6g0g14.9g0g
Dijonsinappi, Maille, Original8.7g6.1kcal0.3g0.7g0.3g0.3g
Ketsuppi, euro shopper16g16kcal0.2g3.6g0.1g0.2g
Purjosipuli 35g8kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2723kcal116.8g78.8g212.8g4g
Valittu annoskoko625g1362kcal58.4g39.4g106.4g2g
Annoskoko puolitettuna313g681kcal29.2g19.7g53.2g1g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.3g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151281