Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g109g583kcal5.4g56.8g34.9g0g
Kananmuna kuoreton 218g312kcal27.3g0.7g22.4g0g
Sokeri 117g477kcal0g117.3g0g0g
Euroshopper margariini 60 %82g446kcal0.8g0.8g49.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g155kcal4.6g31.5g0.5g1.6g
Kaakaojauhe, X-tra5.5g20kcal0.2g4.5g0.1g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g9g48kcal0.4g4.7g2.9g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.8g0g
Sokeri 10g39kcal0g9.7g0g0g
Euroshopper margariini 60 %6.8g37kcal0.1g0.1g4.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Kaakaojauhe, X-tra0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4313kcal83g458.2g231.6g3.4g
Valittu annoskoko625g2157kcal41.5g229.1g115.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna313g1078kcal20.8g114.6g57.9g0.9g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.7g18.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840