Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 129g36kcal1.5g5.3g0.3g2.7g
Hirvenliha 104g116kcal21.9g0g3.1g0g
Sipuli 46g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Porkkana 41g13kcal0.3g2.3g0.1g1g
Herkkusieni 15g2.4kcal0.3g0g0g0.2g
Valkosipuli 3.7g4kcal0.3g0.6g0g0.1g
Chili paprika punainen2.8g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi277g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6.3kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g475kcal50.4g23.8g17.2g9.8g
Valittu annoskoko625g237kcal25.2g11.9g8.6g4.9g
Annoskoko puolitettuna313g119kcal12.6g6g4.3g2.5g
Arvot/100g100g38kcal4g1.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151881