Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen5.5g40kcal0.1g0.1g4.4g0g
Punakaali 293g76kcal4.6g10.3g0.6g5.6g
Sipuli (käsittelemätön)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen202g71kcal0.4g16.5g0.2g3g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma37g117kcal0g27.1g0g0g
Punaviini 44g31kcal0.1g0.1g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g5.5g1.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g693kcal11.4g112g10.6g18.4g
Valittu annoskoko625g346kcal5.7g56g5.3g9.2g
Annoskoko puolitettuna313g173kcal2.9g28g2.7g4.6g
Arvot/100g100g55kcal0.9g9g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153289