Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 353g504kcal44.1g1.1g36.2g0g
Vesi80g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 22g192kcal0g0g21.7g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Kinkkusuikale Pirkka161g165kcal28.9g2.9g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1730kcal146.4g9.2g124g0.8g
Valittu annoskoko625g865kcal73.2g4.6g62g0.4g
Annoskoko puolitettuna313g433kcal36.6g2.3g31g0.2g
Arvot/100g100g138kcal11.7g0.7g9.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153458