SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi424g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g88g53kcal1.3g11.5g0.1g0.8g
Palsternakka 18g11kcal0.1g2.1g0.1g0.8g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.4g0.6g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g28g71kcal4g1g5.6g0g
Valkoviini, kuiva, 12%25g21kcal0.1g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 2.5g7.5kcal0.2g0.3g0.6g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 1.8g5.8kcal0g1.4g0g0g
Soijakastike 2.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g360kcal12.8g35.8g12.8g4.6g
Valittu annoskoko625g180kcal6.4g17.9g6.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna313g90kcal3.2g9g3.2g1.2g
Arvot/100g100g29kcal1g2.9g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153499